Jem |
Jak pan Creosote |
|
44% |
[ 12 ] |
Jak Islandczycy (tylko miód) |
|
14% |
[ 4 ] |
Po amerykańsku (w fast foodach) |
|
7% |
[ 2 ] |
Jak mi mama zrobi |
|
33% |
[ 9 ] |
Tyle co Kate Moss (nic) |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Wszystkich Głosów : 27 |
|
Autor |
Wiadomość |
Blase
Wood in the Forest
Dołączył: 28 Gru 2006
Posty: 8805 Przeczytał: 0 tematów
Pomógł: 205 razy Ostrzeżeń: 1/3 Skąd: z Jaskini Caer'bannog |
|
|
|
najlepsze szpagety po mediolańsku XD
do dzisiaj nie wiem co to za wynalazek je
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Pon 18:14, 24 Paź 2016 |
|
|
|
|
Ziggy
Szatan z Szatanowa [Mod]
Dołączył: 22 Gru 2006
Posty: 18058 Przeczytał: 0 tematów
Pomógł: 147 razy Ostrzeżeń: 0/3 Skąd: Z wykopalisk Płeć: solniczka |
|
|
|
Zbieranie towaru dla klientów sprawia, że jestem ciekawa różnych smaków. Ostatnio zajadam się paruwami z serem (zawsze się paruwek brzydziłam, myślałam, że od nich się umiera a jednak jeszcze żyję), nigdy nie przepadałam za hummusem - kupiłam różne w Pipie ale okazało się, że najsmaczniejszy jest w Biedzie (tak tak, wiem - najlepiej samemu zrobić). W Bidzie też kupuję napój sojowy, że niby zdrowy, ale nie do końca - bo biedronkowy, więc ma pewnie soję gmo, a jeszcze nie stać mnie na Alpro. No i kupuję różne pasty, te śledzie, fajnie. Nie muszę dużo gotować
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Śro 19:35, 23 Lis 2016 |
|
|
Mrs Teal
Monty Python
Dołączył: 29 Lis 2009
Posty: 16847 Przeczytał: 0 tematów
Pomógł: 145 razy Ostrzeżeń: 0/3 Skąd: Preston in Lancashire Płeć: solniczka |
|
|
|
Ja od prawie 2 miesięcy rzadko gotuję, bo mam kucharza dostępnego 24h w mieszkaniu wyjątek robię na wolne dni i jak była Konkli.
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Czw 0:10, 24 Lis 2016 |
|
|
mitom
Kruk Beethovena
Dołączył: 26 Paź 2007
Posty: 5789 Przeczytał: 0 tematów
Pomógł: 116 razy Ostrzeżeń: 0/3 Skąd: Za rurami z gorącą woda, trzecia łazienka w Wroclavii Płeć: patafian |
|
|
|
| | Ostatnio zajadam się paruwami z serem (zawsze się paruwek brzydziłam, myślałam, że od nich się umiera a jednak jeszcze żyję) |
Parówki z szynki z serem od Tarczyńskiego 92% mięsa <3
Ja rozumiem niechęć do parówek, ale po długich latach testów i opiniowania ogłaszam malusie skromniusie parówki Tarczyńskiego najlepszymi, a te z serem to już w ogóle mój tłusty faworyt.
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Czw 1:36, 24 Lis 2016 |
|
|
Ziggy
Szatan z Szatanowa [Mod]
Dołączył: 22 Gru 2006
Posty: 18058 Przeczytał: 0 tematów
Pomógł: 147 razy Ostrzeżeń: 0/3 Skąd: Z wykopalisk Płeć: solniczka |
|
|
|
Ja jem Berlinki, ale Tarczyńskiego też spróbuję.
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Czw 6:23, 24 Lis 2016 |
|
|
Ziggy
Szatan z Szatanowa [Mod]
Dołączył: 22 Gru 2006
Posty: 18058 Przeczytał: 0 tematów
Pomógł: 147 razy Ostrzeżeń: 0/3 Skąd: Z wykopalisk Płeć: solniczka |
|
|
|
Spróbowałam.
Smakują tak samo, tylko mają inną konsystencję przy ugryzieniu. Pozostałabym przy Berlinkach, ale jest ich tylko pięć (jakoś tam z dupy, ani wziąć po dwie, ani po trzy), są tańsze, ale wiem, że teraz mogę brać to i to.
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Wto 12:28, 29 Lis 2016 |
|
|
Mrs Teal
Monty Python
Dołączył: 29 Lis 2009
Posty: 16847 Przeczytał: 0 tematów
Pomógł: 145 razy Ostrzeżeń: 0/3 Skąd: Preston in Lancashire Płeć: solniczka |
|
|
|
Też nie lubię parówek, których jest 5 w opakowaniu, wolę jak jest 6.
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Wto 18:18, 29 Lis 2016 |
|
|
Blase
Wood in the Forest
Dołączył: 28 Gru 2006
Posty: 8805 Przeczytał: 0 tematów
Pomógł: 205 razy Ostrzeżeń: 1/3 Skąd: z Jaskini Caer'bannog |
|
|
|
w biedrze so berliny pakowane po 6 XD
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Wto 20:02, 29 Lis 2016 |
|
|
Non
Nudna Stara Pierdziocha Buc
Dołączył: 05 Lut 2010
Posty: 5457 Przeczytał: 0 tematów
Pomógł: 130 razy Ostrzeżeń: 0/3
Płeć: patafian |
|
|
|
parufki s szynki
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Wto 20:05, 29 Lis 2016 |
|
|
Mrs Teal
Monty Python
Dołączył: 29 Lis 2009
Posty: 16847 Przeczytał: 0 tematów
Pomógł: 145 razy Ostrzeżeń: 0/3 Skąd: Preston in Lancashire Płeć: solniczka |
|
|
|
Moja koleżanka z pracy je jabłko razem z ogryzkiem (zostawia tylko "ogonek", jeśli jest) pomijając, że mnie to brzydzi, to ja bym nie mogła, jak tylko wyczuję tę łupinkę wokół pestek, to zaraz ją wypierdalam do kosza, pestki zresztą tak samo.
A przypomniało mi się to, bo po raz pierwszy miałam okazję zjeść owoc zwany kaki i zastanawiałam się czy to się je ze skórką czy bez (internet ma zdanie podzielone). Skórka jest trochę twarda, ale da się zjeść i trochę niweluje słodycz samego owocu. Ogólnie polecam 8/10
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Śro 19:09, 30 Lis 2016 |
|
|
Ziggy
Szatan z Szatanowa [Mod]
Dołączył: 22 Gru 2006
Posty: 18058 Przeczytał: 0 tematów
Pomógł: 147 razy Ostrzeżeń: 0/3 Skąd: Z wykopalisk Płeć: solniczka |
|
|
|
Kiwano zjec xD wygląda jak mina morska, tylko w ładnym kolorze.
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Śro 22:19, 30 Lis 2016 |
|
|
Mrs Teal
Monty Python
Dołączył: 29 Lis 2009
Posty: 16847 Przeczytał: 0 tematów
Pomógł: 145 razy Ostrzeżeń: 0/3 Skąd: Preston in Lancashire Płeć: solniczka |
|
|
|
Nie znam, gdzie to można kupicz?
Nażarłam się jak Kubuś mjodku, najpierw botwinka (jak powiedziałam "buraki", tak jak mówi się to u mnie, to Piotrek nie zrozumiał o co mi chodzi), a potem mielońce z sosę pieczarkowym ;_;
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Czw 17:49, 01 Gru 2016 |
|
|
Ziggy
Szatan z Szatanowa [Mod]
Dołączył: 22 Gru 2006
Posty: 18058 Przeczytał: 0 tematów
Pomógł: 147 razy Ostrzeżeń: 0/3 Skąd: Z wykopalisk Płeć: solniczka |
|
|
|
W Piotrze i Pawle, tutaj zresztą zobaczyłam to coś pierwszy raz.
Dzisiaj wjechały pieczone w skórce pyrsony z gziksonem. Zajebiste.
Post został pochwalony 0 razy
Ostatnio zmieniony przez Ziggy dnia Czw 18:51, 01 Gru 2016, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Czw 18:47, 01 Gru 2016 |
|
|
Mrs Teal
Monty Python
Dołączył: 29 Lis 2009
Posty: 16847 Przeczytał: 0 tematów
Pomógł: 145 razy Ostrzeżeń: 0/3 Skąd: Preston in Lancashire Płeć: solniczka |
|
|
|
Robię pierniki wedle przepisu siostry i chcę otrzymać to: [link widoczny dla zalogowanych]
pewnie wyjdą z tego karykatury Pusheena, ale warto spróbować
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Wto 20:21, 13 Gru 2016 |
|
|
Mrs Teal
Monty Python
Dołączył: 29 Lis 2009
Posty: 16847 Przeczytał: 0 tematów
Pomógł: 145 razy Ostrzeżeń: 0/3 Skąd: Preston in Lancashire Płeć: solniczka |
|
|
|
Nie wiem czy znacie taki przysmak jak smażona kapusta kiszona ze śmietaną, moja babcia jak to robiła to wpieprzałam dwa talerze, to jest takie dobrrrre, takie soczyste! Teraz próbowałam zrobić to samo, ale to nie ten smak ;__; tzn jest dobre, ale babcia robi jakoś inaczej. Niby ten sam przepis, a jak zwykle każdy kucharz zrobi trochę inaczej.
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Sob 13:31, 22 Kwi 2017 |
|
|
|